Tüm Hackerlerin Mekanı Fan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

web tabanli online oyunlarda bug ve hileler nasil yapilir?

4 posters
YazarMesaj
archert
Yeni Üye
Yeni Üye
archert

Cinsiyet Cinsiyet : Erkek Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 7
Tecrübe Tecrübe : 13
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 16/03/11
Yaş Yaş : 37
Nerden Nerden : turkiye/istanbul (suan irandayim)
Lakap Lakap : by_casus

web tabanli online oyunlarda bug ve hileler nasil yapilir? Empty
MesajKonu: web tabanli online oyunlarda bug ve hileler nasil yapilir?   web tabanli online oyunlarda bug ve hileler nasil yapilir? Icon_minitimePerş. Mart 17, 2011 4:31 pm

selam k.bakmayin ben yeni uye oldum tabiki face sayfasindan gordum ve uye oldum simdi benm sorum su olucak eger yardimci olursaniz cok sevinicem ben ve bir kac arkdasimda dahil onlarda buraya uye oldular biz yaklasik 2 yila yakin web tabanli online oyun browser oyun oynuyoruz adi: desert operations vede kokeni 8 yili asan bir oyundur kalitesine de diyecek yoktur ama gel gor ki her oyunda oldugu gibi bu oyunda da bug olaylari cikti o kadar saglam guvenligi oldugu halde sizden ricam bu oyuna bakipta iste ben anlarim bu islerden bak surda dunun acigi vardir burdan yapabilirsin diyip yardimci olabileni varmi? forum kurallarini okudum hack istemiyorum ama bug isinden anlayan varmidir diye merak ettim ve yazdim yardimci olan ve olmayan herkese tesekkurler herkese basarilar....
[L2]¬K*K
Moderatör
Moderatör
[L2]¬K*K

Cinsiyet Cinsiyet : Erkek Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 12
Tecrübe Tecrübe : 36
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 17/03/11
Yaş Yaş : 31
Nerden Nerden : Bursa
Lakap Lakap : [L2]¬K*K

MesajKonu: Geri: web tabanli online oyunlarda bug ve hileler nasil yapilir?   web tabanli online oyunlarda bug ve hileler nasil yapilir? Icon_minitimePerş. Mart 17, 2011 6:27 pm

Öncelikle Selamun Aleyküm;

Aradığın şeyin İneternet veri tabanlı oyunlarda bug yönetimi

Keşke bunu daha önceden araştırsaymışın, böyle bir şey mevcuttu ama artık bunu kaldılar. İşine yaramaz ama sana eski yöntemden biraz bahsedeyim.

Bu tür oyunlarda belli bir süre karşılığında sana oyunun konusuna göre maden, silah veya altın verir. Önemli olan bu süreyi daha kısaltmaktı. Bu yüzden bir kaç deneme sonunda bilgisayarın sağ alt köşesinde bulunan saati birazcık ileriye aldığında, zamanı ileri almış olduğundan dolayı oyunda yapacağın işleri hemen hallederdin.

Ama artık bu yöntemin açığını buldular ve KAPATTILAR

Tüm browser oyun yönetimleri oyunun kurulu olduğu server'e bir saat koyudular. Bu yüzden bu bug yöntemi ortadan kalkmış oludu.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
archert
Yeni Üye
Yeni Üye
archert

MesajKonu: Geri: web tabanli online oyunlarda bug ve hileler nasil yapilir?   web tabanli online oyunlarda bug ve hileler nasil yapilir? Icon_minitimeCuma Mart 18, 2011 10:42 am

[L2]¬K*K demiş ki:
Öncelikle Selamun Aleyküm;

Aradığın şeyin İneternet veri tabanlı oyunlarda bug yönetimi

Keşke bunu daha önceden araştırsaymışın, böyle bir şey mevcuttu ama artık bunu kaldılar. İşine yaramaz ama sana eski yöntemden biraz bahsedeyim.

Bu tür oyunlarda belli bir süre karşılığında sana oyunun konusuna göre maden, silah veya altın verir. Önemli olan bu süreyi daha kısaltmaktı. Bu yüzden bir kaç deneme sonunda bilgisayarın sağ alt köşesinde bulunan saati birazcık ileriye aldığında, zamanı ileri almış olduğundan dolayı oyunda yapacağın işleri hemen hallederdin.

Ama artık bu yöntemin açığını buldular ve KAPATTILAR

Tüm browser oyun yönetimleri oyunun kurulu olduğu server'e bir saat koyudular. Bu yüzden bu bug yöntemi ortadan kalkmış oludu.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

o dedigin eski yontemleri biliyorum evet vede cok kolay bir sekilde bug yapabiliyordun ama simdi yeni pro'lar var bu sayede bir sekilde yapiliyor ki yapan baya kisi var bende de bir kac pro vardi buna benzer ama hepsi blok landi benm sorumun amaci bu gibi pro larin daha iyisi yada "bak bu cok guzel her internet tabanli oyunda ise yara belki bu oyunda da yarar"deyip bana onermesini istemekti genede yardimin icin saol tsk...
Admin
Admin
Admin
Admin

Cinsiyet Cinsiyet : Erkek Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 24
Tecrübe Tecrübe : 1410052
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 15/03/11
Nerden Nerden : Bursa
Lakap Lakap : Badboy

MesajKonu: Geri: web tabanli online oyunlarda bug ve hileler nasil yapilir?   web tabanli online oyunlarda bug ve hileler nasil yapilir? Icon_minitimeCuma Mart 18, 2011 1:02 pm

Arkadaşlar Hemen Az Önce Bulduğum Hileyi Sizinle Paylaşmak istiyorum;
Biliyoruz ki, desert operations oyununun hileleri kalktı. ama ben tesadüf sonucu bu hileyi buldum;
ilk önce "Desert Operations" Web tabanlı oyunumuza giriyoruz.
Üssümüze Girdikten Sonra Altta : "GELİRLER+GİDERLER" Bilgilerine Bakıyoruz. Az Aşağıda "Tur " var. onun yanındaki rakamı kopyalıyoruz. Sonra "Pentagon" a giriyoruz. Karsımıza Bir Sayfa Çıktı ! "CASUSLUK BİRİMLERİ " ve "SAVUNMA BİRİMLERİ" var.

Biz Savunma Birimlerine Giriyoruz. ve Kopyaladığımız Sayıyı Orda Bulunan Maaliyet Kutusuna Yapıstırıyoruz!. Daha sonra Hesap Ayarlarına Gelip "EN SON YAPILAN ETKİNLİKLERİ GÜNCELLEŞTİR."
e Tıklıyoruz. (Bulamayanlara En altta Küçük Yazı) Evet. Bu Ayara Tıkladıktan sonrada Tekrar Üssümüze Dönüyoruz. EYVAH ODA NE ! PARAMIZ 0 LANMIŞ! Hiç Telaşlanmayın Hemen Hesabınızdan Çıkıp Yeniden Giriniz Ve Paranız "97.000.000" Da SABİT KALACAKTIR!
https://hackermekan.yetkin-forum.com
archert
Yeni Üye
Yeni Üye
archert

MesajKonu: Geri: web tabanli online oyunlarda bug ve hileler nasil yapilir?   web tabanli online oyunlarda bug ve hileler nasil yapilir? Icon_minitimeC.tesi Mart 19, 2011 1:37 am

Admin demiş ki:
Arkadaşlar Hemen Az Önce Bulduğum Hileyi Sizinle Paylaşmak istiyorum;
Biliyoruz ki, desert operations oyununun hileleri kalktı. ama ben tesadüf sonucu bu hileyi buldum;
ilk önce "Desert Operations" Web tabanlı oyunumuza giriyoruz.
Üssümüze Girdikten Sonra Altta : "GELİRLER+GİDERLER" Bilgilerine Bakıyoruz. Az Aşağıda "Tur " var. onun yanındaki rakamı kopyalıyoruz. Sonra "Pentagon" a giriyoruz. Karsımıza Bir Sayfa Çıktı ! "CASUSLUK BİRİMLERİ " ve "SAVUNMA BİRİMLERİ" var.

Biz Savunma Birimlerine Giriyoruz. ve Kopyaladığımız Sayıyı Orda Bulunan Maaliyet Kutusuna Yapıstırıyoruz!. Daha sonra Hesap Ayarlarına Gelip "EN SON YAPILAN ETKİNLİKLERİ GÜNCELLEŞTİR."
e Tıklıyoruz. (Bulamayanlara En altta Küçük Yazı) Evet. Bu Ayara Tıkladıktan sonrada Tekrar Üssümüze Dönüyoruz. EYVAH ODA NE ! PARAMIZ 0 LANMIŞ! Hiç Telaşlanmayın Hemen Hesabınızdan Çıkıp Yeniden Giriniz Ve Paranız "97.000.000" Da SABİT KALACAKTIR!

tamam hepsini anladimda su hesap ayarlari derken profil'emi tikliyorsun yada nerde bu yazi(en son yapilan degisiklikleri kaydet) ben bulamadim su yaziyi bi resim le yollarmisin bana ss alip bi aciklama yaparsan cok memnun olucam...
YURTALAN
Yeni Üye
Yeni Üye
YURTALAN

Cinsiyet Cinsiyet : Erkek Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1
Tecrübe Tecrübe : 3
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/03/11
Lakap Lakap : EZEL

MesajKonu: Geri: web tabanli online oyunlarda bug ve hileler nasil yapilir?   web tabanli online oyunlarda bug ve hileler nasil yapilir? Icon_minitimeC.tesi Mart 19, 2011 8:06 pm

archert arkadaşımız yaşadıgı sorun bendede var kardeşler yardım edebilecek olanınız varmı.şimdide teşekürler

web tabanli online oyunlarda bug ve hileler nasil yapilir?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SENATÖR web tabanlı oyununda nasıl bug yapabilirim
» Wolfteam Sınırsız Silah Mermi ve Cephane Kurulumu Nasıl Yapılır?
» MBR Virüsleri Nelerdir? Nasıl Temizlenirler?
» Trojan Nedir - Nasıl Korunulur?
» Bılgısayarınızda keyloger Varsa NasıL anLasıLır